ESD vloer

Een ESD vloer is een vloer die voorkomt dat statische ontlading via de vloer op machines of mensen wordt overgedragen. Het zijn dus vloeren die bij uitstek goed geschikt zijn voor operatiekamers, computerruimtes of bijvoorbeeld high-tech productiefaciliteiten. Met een goede ESD vloer (vaak op basis van epoxy of polyurethaan) zorgt u voor meer hygiëne in bijvoorbeeld een werkomgeving. Machines blijven op deze manier ook langer intact.

Kwalitatieve ESD vloerbedekking bij RBI Projectstoffering

RBI Projectstoffering staat voor kwaliteit, wat betekent dat onze ESD vloer ook van hoge kwaliteit is. Voordat RBI Projectstoffering vloeren aan de klanten aanbiedt, worden de vloeren gecontroleerd op degelijkheid. Deze controle wordt nauwkeurig uitgevoerd. Bij RBI Projectstoffering kunt u altijd rekenen op de beste ESD vloerbedekking. De medewerkers van RBI Projectstoffering weten precies waar zij mee bezig zijn. Vakkundigheid, betrouwbaarheid, betaalbaarheid en klantgerichtheid zijn kernwaarden van ons bedrijf. Deze waarden kunnen wij volledig waarborgen na 40 jaar ervaring in het vakgebied. Wij zijn actief in diverse markten, door heel Europa. Ons ruime aanbod zal u niet teleurstellen. Of u op zoek bent naar een vinyl vloer of een mooie houten variant; bij RBI Projectstoffering? bent u aan het juiste adres voor uw vloer.

 

Leg snel en eenvoudig contact met RBI Projectstoffering?

Heeft u interesse gekregen in de ESD vloerbedekking van RBI Projectstoffering? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact te zoeken. Met het leggen van contact kunt u altijd rekenen op een ervaren hulpverlener. Een vakkundige medewerker van RBI Projectstoffering? kan u van A tot Z adviseren over de ESD vloeren. Ook is het altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hoe komt u in contact met de mensen van RBI Projectstoffering? U kunt bijvoorbeeld bellen naar +31 (0)10 843 0653. Mailen is uiteraard ook mogelijk naar info@rbi-groep.nl. Tot snel bij RBI Projectstoffering!