Flotex vloer

De flotex vloer is tegenwoordig helemaal in. Het is immers een degelijke vloersoort. Maar wat is Flotex dan precies? Flotex is een unieke textiele vloerbedekking. Het materiaal is stevig. Tegenwoordig maken veel bedrijven en particulieren gebruik van dergelijke vloeren. Of u nu particulier bent, of vanuit een bedrijf handelt: u kunt altijd gebruik maken van de diensten van RBI Projectstoffering. RBI Projectstoffering legt de vloeren in samenspraak met u en zorgt voor een perfect resultaat. RBI Projectstoffering denkt altijd met u mee.

Een flotex vloer van RBI Projectstoffering

Met een flotex vloer van RBI Projectstoffering haalt u een vloer van zeer degelijke kwaliteit in huis. Het materiaal is duurzaam, comfortabel en is stevig. Een veerkrachtige flotex vloer kent veel voordelen. Het heeft de warmte van een echt tapijt. Ook kent het de akoestiek van een echt tapijt. Daarnaast biedt een flotex vloer veiligheid. Dit komt door de hoge slipvastheid. RBI Projectstoffering levert enkel kwaliteit en dat geldt ook voor deze vloeren. Naast de flotex, hebben wij onder andere de volgende producten in ons aanbod:

  • Tapijt
  • PVC
  • Laminaat
  • Parket
  • Houten vloeren

Neem contact met ons op voor een flotex vloer

Heeft u interesse in een prachtige en kwalitatieve vloer van RBI Projectstoffering? Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de mensen van RBI Projectstoffering. De ervaren medewerkers van RBI Projectstoffering denken graag met u mee. Heeft u een bouwproject gepland staan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op. U kunt bijvoorbeeld bellen naar +31 (0)10 843 0653. Mailen is uiteraard ook mogelijk naar info@rbi-groep.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Zo weet u precies wat de kosten voor u zijn en of dit past in uw budget. Tot snel bij RBI Projectstoffering!