Houten vloeren

De specialist op het gebied van houten vloeren, huist aan de Leeuwenhoekstraat 58 aan Berkel en Rodenrijs. Ook voor raambekleding en vloeren op projectbasis is RBI Projectstoffering toonaangevend. Daarnaast is RBI Projectstoffering ook de ideale partner. Zo kunnen de klant en de architect tot het gewenste eindresultaat te komen. RBI Projectstoffering, ook wel bekend als RBI Groep, neemt de klant serieus en denkt mee. Samen wordt er overlegd, geadviseerd en wordt er gedurende het adviesgesprek, buitengewoon deskundig en eerlijk advies gegeven. Bovendien probeert de alom erkende specialist de klant te ontzorgen. Wilt u houten vloeren laten leggen? Bekijk dan eens de vloeren van RBI Projectstoffering.

 

Houten vloeren schoonmaken

Houten vloeren vergen veel en het juiste onderhoud, dus onderkent RBI Projectstoffering het belang van poetsmachines en stofzuigers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld hotel en kantoor. Op die manier geniet de klant ook heel lang van de vloer. Het gebruiken van de juiste producten en machines is van essentieel belang om de houten vloer goed te onderhouden en een langere levensduur te garanderen. RBI Projectstoffering werkt samen met de beste bedrijven om het onderhoud van vloeren te waarborgen. Wie wil er nou niet zo lang mogelijk genieten van de vloer die is gelegd door onze professionals?

 

Houten vloeren kopen bij RBI Projectstoffering

Houten vloeren kopen? RBI projectstoffering gaat aan de hand van de wensen en het beschikbare budget op zoek naar de meest geschikte houten vloer, een vloer die past binnen het beschikbare budget. Houten vloeren leggen is een vak apart. Ook dat facet kan door RBI Projectstoffering ingevuld worden. Het leggen van de juiste vloer is niet iets wat je zomaar even doet. De perfecte vloer kopen en die vervolgens niet op de juiste wijze leggen; de specialist in Berkel en Rodenrijs voorkomt dat liever. Uiteraard wordt voor de talloze mogelijkheden aan raamdecoratie dezelfde werkwijze gehanteerd. Bezoek de showroom in Berkel van dinsdag tot en met zaterdag. RBI Projectstoffering neemt graag de tijd voor de klant en vooraf een afspraak maken voor een bezoek van de showroom kan telefonisch via +31 (0)10 843 0653. Mailen kan uiteraard ook: info@rbi-groep.nl.