Kantoor tapijt

Kantoor tapijt dient te passen bij de uitstraling van uw organisatie en vakkundig te zijn gelegd. Voor een kleinere organisatie is het wellicht mogelijk om zelf het kantoor tapijt te leggen. Er zijn echter tal van voordelen om het tapijt te laten leggen door de experts. U bespaart ten eerste kostbare tijd. Tijd die u wellicht beter kunt investeren in andere onderdelen van uw organisatie. Ten tweede is de keuze om tapijt te laten leggen een verzekering dat het tapijt ook vakkundig wordt geplaatst. De vakmensen van RBI Groep weten exact waar zij van tevoren mee rekening dienen te houden (obstakels, deuren, buizen) en zij zorgen ervoor dat het tapijt keurig is afgewerkt. U kunt zich dan gerust focussen op andere zaken. Mocht u nog een trapbekleding van laminaat nodig hebben, RBI Groep plaatst dit graag.

Kantoor tapijt door de experts van RBI Groep

Kantoor tapijt leggen is een van de expertises van RBI Groep. Wij hebben een zeer ruime ervaring met vloeren leggen en doen dit door heel Europa. Kantoor tapijt is daarbij een van de meest voorkomende verzoeken en wij zijn u daarom ook graag van dienst bij het leggen van dit tapijt. Onze uitgangspunten zijn daarbij altijd uw wensen en voorkeuren. Wij zullen u daarbij voorzien van betrouwbare adviezen en inzichten om zo samen tot de ideale vloer voor uw organisatie te komen. Het tapijt in uw kantoor zal er namelijk nog zeer lang liggen en het is voor ons van belang dat we een vloer afleveren waar uw organisatie nog jaren mee vooruit kan.

Kantoor tapijt zelf bekijken?

In onze showroom in Berkel en Rodenrijs kunt u zelf al ons kantoor tapijt bekijken en informatie inwinnen bij onze experts. We nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen. Indien dit niet mogelijk is kunt u er echter ook voor kiezen om ons rechtstreeks telefonisch vragen te stellen via +31 (0)85 – 060 99 99 of te e-mailen naar info@rbi-groep.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.