Laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen? Daar kunnen wij u mee helpen. Wij kunnen verschillende vloeren leveren aan de hand van uw budget of wensen. Een vloer laten leggen door RBI Projectstoffering, betekent een glimlach op uw gezicht als we klaar zijn.

Laminaat laten leggen, waarom?

Laminaat laten leggen brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan bijvoorbeeld tapijt soms lastig schoon te maken zijn, maar dit is niet het geval voor een laminaatvloer. Een laminaatvloer is makkelijk te onderhouden. Soms een stofzuiger en een dweil over de vloer is al voldoende. Een ander groot voordeel van laminaat laten leggen is, dat laminaat er in veel verschillende kleuren is. Er is altijd wel een kleur die past bij het interieur van uw huis. Daarnaast is de prijs- kwaliteitsverhouding van een laminaatvloer ook goed. De vloer die vrijwel onderhoudsvrij is, kan tot wel 25 jaar meegaan.

Laminaat laten leggen, maar eerst even kijken

Wilt u laminaat laten leggen? Dan is het altijd goed om de vloer eerst even in het echt te bekijken. RBI Groep heeft een showroom in Berkel en Rodenrijs waar u alle vloeren, dus ook pvc-vloeren, houten vloeren, vloerbedekking, linoleum en marmoleun kunt zien. Op deze manier kunt u de vloer kiezen die het beste bij uw interieur past. Met onze 40 jaar ervaring in de stoffeerderswereld, voorzien we u in onze showroom graag van advies. Samen zorgen we ervoor dat u de perfecte vloer krijgt!

Contact
Bent u eruit? Wilt u laminaat laten leggen? Of heeft u misschien nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0)85 – 060 99 99 . Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Ook kunt u een contactformulier invullen of een E-mail sturen naar: info@rbi-groep.nl