Waarom parket laten leggen

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan is parket laten leggen een goede optie! Een parketvloer heeft een warme uitstraling, en zorgt dan ook voor een fijne sfeer in de kamer. Naast dat het zorgt voor warmte, is parket duurzaam. Het is een vloer die lang meegaat. Parketvloeren komen in alle soorten en maten, zo kunt u massief parket laten leggen, visgraatparket, panelenparket en ga zo maar door. Door het grote aantal opties dat u heeft, zit er altijd wel een vloer bij die bij uw interieur past!

Parket laten leggen in de badkamer?

Parket laten leggen in huis betekent dus dat u automatisch warmte en sfeer aan uw huis toevoegt. Stelt u zich eens voor dat u overal zo’n warme sfeer in huis kan creëren door parket te laten leggen? Met overal bedoelen we dus ook de badkamer! Vaak wordt er gedacht dat hout en water geen goede combinatie is. Dit is een lange tijd ook zo geweest! Echter, is ervoor gezorgd dat een houten vloer in de badkamer perfect kan! Wanneer u ervoor kiest een houten vloer in deze ruimte te laten leggen, moet u direct na het laten leggen van het parket de vloer laten insmeren met een speciale laag, die ervoor zorgt dat ook de naden waterproof worden gemaakt. Door parket te laten leggen in uw badkamer, geeft u deze een ruimte dezelfde warme en huiselijke sfeer als de rest van uw huis.

Parket laten leggen door RBI Groep

Bent u eruit? Wilt u parket laten leggen? Wanneer u parket door RBI Projectstoffering laat leggen, neemt u een bedrijf met 40 jaar ervaring in de hand. Wij helpen u graag door advies te geven over de soorten vloeren die u bij ons kunt vinden. Daarnaast bent u op afspraak altijd welkom in onze showroom.

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag over een vloer? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of E-mailen. Ook is het mogelijk een contactformulier in te vullen.