Projectstoffeerder

Op zoek naar een projectstoffeerder voor uw nieuwe vloer? Dan bent u bij RBI Groep aan het juiste adres. RBI Groep is een familiebedrijf, gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Als projectstoffeerder staat RBI Groep bekend als nauwkeurig, netjes en vakkundig. Daarnaast staat kwaliteit bij ons familiebedrijf op één. Dit betekent dat er door ons als projectstoffeerder wordt gewerkt met de beste materialen op een veilige en foutloze manier. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw nieuwe vloer genieten!

De vloeren die door onze specialisten gelegd kunnen worden variëren enorm, de mogelijkheden zijn dus ontzettend ruim. Of u op zoek bent naar een schoonloopsysteem voor uw kantoorpand of liever tapijttegels gelegd wil hebben; wij maken het mogelijk!

Projectstoffeerder met ruime expertise

RBI Groep beschikt als projectstoffeerder over ruime deskundigheid en jarenlange ervaring in het vakgebied. Hiermee kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij zijn daarnaast actief in diverse markten waar verschillende soorten vloeren gelegd worden. Denk hierbij aan hotels, vastgoedprojecten, onderwijs en de zorgbranche. Ook in woningen heeft RBI Projectstoffering diverse vloeren gelegd. Van parket tot PVC, van laminaat tot tapijt.

Iedere situatie is anders, daarom denken wij graag met u mee in uw wensen en behoeften. Wanneer er een architect met u meewerkt aan het project, overleggen wij ook met de architect.

Projectstoffeerder in Nederland

Onze gespecialiseerde projectstoffeerder kan ook u volledig van dienst zijn. Zelfs wanneer iets onmogelijk lijkt, kan het door RBI Groep mogelijk gemaakt worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eigen vloerontwerp, in de kleuren en sferen van uw bedrijf? Of prachtige akoestische vloeren? Als u benieuwd bent naar wat wij te bieden hebben, verwelkomt RBI Groep u graag in onze showroom. Ook kunt u voor een offerte of meer informatie contact opnemen met ons door te bellen naar +31 (0)85 – 060 99 99 of een e-mail te sturen naar info@rbi-groep.nl.