Projectstoffering

Projectstoffering voor uw bedrijfspand of woning nodig? Maak dan kennis met RBI Groep! Wij kunnen namelijk uw vloerbedekking op projectbasis verzorgen. Met onze ruime ervaring en expertise garanderen wij u een prachtige vloer. Van flotex tot schoonloopsystemen en linoleum. Naast dat wij bedrijfspanden en woningen kunnen voorzien van vloeren, zijn wij ook actief in hotels, de zorgketen, onderwijs en horeca.

RBI Groep is een familiebedrijf dat bekend staat als een bedrijf dat nauwkeurig, vakkundig en netjes te werk gaat. Door de jaren heen is RBI Groep gegroeid van lokale woningstoffeerder tot professioneel projectstoffeerder door heel Europa.

Projectstoffering op maat

Projectstoffering is voor iedere situatie en ieder pand anders. Wij als specialisten denken met u mee in uw wensen en behoeften. Daarbij adviseren wij u graag over de projectstoffering en mogelijkheden binnen uw kantoorpand of woning. Werkt er een architect mee aan uw project? Dan wordt dit geheel in overleg gedaan met uw architect. Afhankelijk van uw wensen en budget wordt de perfecte vloer geleverd. De vloeren die door ons geleverd kunnen worden zijn onder andere houten vloeren, tapijt, tapijttegels, akoestische vloeren en eigen vloerontwerpen. Voor het volledige overzicht van vloeren die wij leveren, verwijzen u door naar de pagina met projectvloeren, waar u een ruim assortiment aan vloeren vindt.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij bij RBI Projectstoffering onder andere met de volgende merken: Mr. Flor, Leoxx en Tarkett. Op deze manier kan de kwaliteit van de projectstoffering vlekkeloos worden gewaarborgd.

Projectstoffering voor een schitterende vloer

Naast dat u voor projectstoffering bij ons terechtkunt, zijn wij ook uw partner wanneer u op zoek bent naar de ideale raambedekking voor uw kantoorpand of woning. Onze showroom maakt het mogelijk om kennis te maken met de collectie aan vloeren en raambekleding. Hier verwelkomen wij u graag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RBI Projectstoffering door te bellen naar +31 (0)85 – 060 99 99.