Projecttapijt

Projecttapijt voor de vloer van uw organisatie? Kies ervoor deze te laten leggen door RBI Groep. De vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw bedrijf, school of ziekenhuis. Het is bij sommige kleine bedrijven misschien mogelijk om deze vloer zelf te leggen, maar waarom zou u dit niet overlaten aan de experts? De vakmensen van RBI Groep weten immers exact hoe zij het projecttapijt voor uw organisatie moeten leggen. De ervaring van onze mensen zorgt ervoor dat zij van tevoren goed kunnen inschatten welke eisen uw pand stelt aan de vloer en spelen daar op in. Zo houden zij rekening met obstakels als deuren en buizen en zorgen zij voor een professionele afwerking. Wij helpen u daarmee de basis leggen voor een succesvolle organisatie.

Projecttapijt laten verzorgen door RBI Groep

Het projecttapijt dat RBI Groep voor u legt kan buigen op onze jarenlange ervaring met vloeren leggen. RBI Groep startte als een familiebedrijf in Rotterdam, maar legt nu vloeren in heel Europa. Bij ons staat u altijd voorop. Het projecttapijt dat wij voor u gaan leggen zal daarom altijd eerst van tevoren worden besproken met u. Wij gaan daarbij uit van uw wensen, maar zullen u ook voorzien van gedegen en betrouwbaar advies. Dit alles ten einde een vloer te kunnen opleveren waar uw organisatie nog jarenlang naar tevredenheid gebruik van kan maken.

Projecttapijt – Wij staan voor u klaar

Heeft u graag een goed beeld van de te leggen vloer voor uw organisatie? Dan kunt ervoor kiezen om eens langs te komen bij onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Hier kunt u tal van voorbeeldvloeren bezichtigen, waaronder projecttapijt vloeren en kunt u rechtstreeks vragen stellen aan onze medewerkers. Bent u geïnteresseerd, of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0)85 – 060 99 99, of een e-mail sturen naar info@rbi-groep.nl.