Projectvinyl

Projectvinyl is in tegenstelling linoleum volledig gemaakt van kunststof. Het voordeel is dat het daardoor mogelijk is om van alles te printen op de vloer. Het projectvinyl kan er dus uitzien als een metalen-, of juist een houtenvloer. Zelfs fantasieprints zijn mogelijk met deze materiaalsoort. Dit type vloer is daarbij perfect voor elk soort kamer en elk soort kantoor. Dit kunnen ook badkamers zijn, want het vinyl is niet vocht doorlatend. Heeft u vloerverwarming geïnstalleerd dan is het geen probleem om hier overheen het vinyl te plaatsen. Het materiaal geeft de warmte namelijk goed door aan uw kamer of kantoor.

Laat uw projectvinyl installeren door RBI Groep

Het projectvinyl voor uw kantoor of woning kunt u uitstekend laten leggen door RBI Groep. Als familiebedrijf uit Rotterdam zijn wij namelijk al jarenlang werkzaam in deze branche. Tegenwoordig leggen we zelfs in heel Europa onze vloeren en deze ervaring gebruiken we graag om u van dienst te zijn. Ons uitgangspunt zijn uw wensen en voordat wij te werk gaan zullen we eerst samen met u doornemen welke mogelijkheden ons projectvinyl u biedt. Ons doel is namelijk dat u elke dag met plezier gebruik kunt maken van de vloer en dit nog een lange tijd zult doen. Onze vloerleggers zijn experts in hun vakgebied en weten exact waar ze rekening mee moeten houden om de perfecte vloer te leggen. De vloer zal er daardoor altijd geweldig uitzien.

Wij helpen u graag aan de beste projectvinyl vloer

Om goed inzicht te krijgen in hoe de projectvinyl vloer eruit zal komen te zien kunt u eens een bezoek brengen aan ons pand in Berkel en Rodenrijs. Onze showroom toont u vele en zeer gevarieerde vloeren. U kunt hier ook direct met onze medewerkers in contact komen. Zij bedienen u graag van advies. Wilt u graag een vinylvloer bij ons bestellen, of heeft u er vragen over? Bel ons dan op +31 (0)85 – 060 99 99. Het is ook mogelijk te mailen naar info@rbi-groep.nl, of ons contactformulier in te vullen.