Tapijt laten leggen

Tapijt laten leggen door RBI Groep betekent dat dit in geheel overleg en samenspraak gaat met u (en uw architect). RBI Groep denkt mee in uw project en behoefte. Hierin voorzien wij u graag van onze adviezen en ideeën.

Tapijt laten leggen of zelf liggen?

Tapijt laten leggen of zelf aan de slag? Voor de echte doe-het-zelvers kan tapijt leggen een optie zijn. Echter wordt de oppervlakte al snel te groot om het alleen te doen. Het is verstandig om dan een professional in te huren. Naarmate de oppervlakte groter wordt, moet er rekening worden gehouden met het spannen van tapijt. Dit is echt een klus voor een vakman. Daarnaast is het ook goed om een professional in te huren wanneer u het tapijt mooi afgewerkt wilt hebben. Wanneer u het zelf doet moet u rekening houden met verschillende dingen. Dit kan uiteenlopen van de afwerking van het tapijt naar de obstakels van deurkozijnen en buizen.

Tapijt laten leggen door RBI Groep

Tapijt laten leggen door RBI Groep betekent dat u uw tapijt laat leggen door een familiebedrijf uit Rotterdam wat bekend staat als een bedrijf dat nauwkeurig, netjes en vakkundig werk oplevert. RBI Groep is uitgegroeid tot een professioneel projectstoffeerder die in Europa breed projecten verzorgt. Zoals vermeld helpen wij u graag in uw keuze door u te voorzien van onze adviezen en ideeën. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs om de uitgebreide collectie van vloerbedekking te bekijken en advies in te winnen.

Contact
Heeft u vragen over tapijt laten leggen of over iets anders? Dan kunt u contact met ons opnemen. Via het contactformulier op de website kunt u een vraag stellen. Wij zijn ook telefonisch en per E-mail bereikbaar. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0)85 – 060 99 99. Via info@rbi-groep.nl kunt u ons vragen via de mail stellen.