Tapijttegels leggen in uw woning of kantoor

Denkt u erover na om tapijttegels aan te schaffen? RBI Projectstoffering helpt u graag. Ons bedrijf is gespecialiseerd in stofferingsprojecten. RBI Projectstoffering heeft uitsluitend vakkundige professionals in dienst die kwalitatief legwerk afleveren. Zij leveren gegarandeerd elk tappijttegels project met kwaliteit af! Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en patronen. Een tapijttegel is een prachtig product. Het is volledig aanpasbaar en comfortabel om op te lopen. Tapijt is van zichzelf isolerend en ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Het is het ideale materiaal voor zowel woning als kantoor door zijn praktische eigenschappen en toepassingen.

RBI Projectstoffering tapijttegels voor al uw projecten

Bij ons kunt u tapijttegels kopen en gerust zijn van de kwaliteit. RBI Projectstoffering heeft jaren lange ervaring en weet daardoor welke merken van topkwaliteit zijn. Alle tapijttegels die wij aanbieden zijn eerst grondig getest door onze professionals. Pas wanneer deze aan onze hoge eisen voldoen, zal deze in het assortiment van RBI Projectstoffering opgenomen worden. Hierdoor zijn wij zeker van de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. De tapijttegels moeten immers zowel woning als kantoorbestendig zijn. Voor bedrijven is het overigens mogelijk om de tapijttegels te kopen in uw eigen huisstijl. Een unieke huisstijl tot op de vloer, dat is toch te gek!

Hoogwaardige producten bij RBI Projectstoffering

Bent u geïnteresseerd geraakt en zoekt u iemand die elk tapijttegels project met kwaliteit aflevert? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij één van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer +31 (0)10 843 0653. Contact via email is uiteraard ook mogelijk. Dit kan door een mail te sturen naar info@rbi-groep.nl. Op de website van RBI Projectstoffering vindt u overigens ook een contactformulier. Vult u deze in, dan nemen we snel contact met u op.